Spring naar inhoud

Voor welke heerlijke geile man mag de 43 jarige vurige ondeugende moeder Dancer uit Vlaams-Brabant een prive showtje geven.

Ik ben paaldanser en buikdanseres en zou voor jou graag een leuk privé optrede doen. Ik ben heel flexibel en natuurlijk wil ik ook graag gezellig uit eten en elkaar wat beter leren kennen. Als er al iets is wat ik niet ben is dat moeilijk. Moeilijk doen staat niet in mijn woordenboek.

mysecretdate

2 gedachten over “Voor welke heerlijke geile man mag de 43 jarige vurige ondeugende moeder Dancer uit Vlaams-Brabant een prive showtje geven.

  1. Jack

    Mijn paal stond direct stijf toen ik je zag ik wil meteen meer met je doen dan alleen dansen;) kheb altijd tijd je laat maar weten als je de paal wilt laten dansen xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *